Disclaimer

Novamedixx doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie.

Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Novamedixx kan ten alle tijden wijzigingen of verbeteringen aanbrengen.

De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op alle op deze website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Novamedixx of de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar websites die niet van Novamedixx zijn. Novamedixx is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Donderdag 31 Januari 2008, 16:22 uurNovamedixx Amsterdam

Zoeken

RSS